Friday, December 9

Check Harga Blog Anda

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Tak sangka lak rupa2nya blog kita nie ada gak nilainya...

Mesti blogger yang dah lama bertapak dlm dunia blogging & ramai follower nie tinggi nilainya...

Kalo blog aku sikit jak lah, tp at least ada gak nilai nya...

Camna nk check yek...

Senang jer...


Go to website nie...


Pastu akan terpandang lah paparan dibawah


kat colom yg ada WWW tu..taipla URL blog anda atau sapa2 jak yang anda mau tau nilai blog nyer...


Then klik lah value & mesti kuar paparan cam kat bawah nie...



Yang bertanda bulat tu lah harga blog anda...

aku punya sikit jak lah

tapi kalo buat shopping lumayan gak nie...

hehehehe...

Ok selamat mencuba...


Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

3 Bingkisan Kata:

Mizfantagiro said...

sy punye RM 7,301.84.. wahhhh tinggi jgk tu=)

Kancil 8349 said...

kancil ada buat entri macam nie...ndak semestinya lama tu mahal harganya...ia bergantung kepada keaktifan pemilik blog dan kunjungan daripada blogger lain

Citra NaniZam said...

Citra dah check juga hasil baca dr entry cikgu kancil baru 8k.. huhu kena tingkatkan lg nih.. dtg bls kunjungan dr segmen BA dan follow sini juga tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...