Wednesday, December 28

Hadiah Ummi 3U'S GA Dah Sampai

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Terlanjur pergi temjanji doktor pakar hari nie,, so pergi pejabat pos ambik hadiah GA yang aku menang baru2 nie..

Sebenarnya , hadiah dah sampai last week lagi, disebabkan kediaman ku nun jauh di pedalaman, malas nak ulang alik...itu la pasal baru ambik hari nie...

Thanks bebanyak kat PN. ANIS kita nie...lainkali anjur GA lagi tau,,,manala tau rezeki saya lagi...(^_^)

Tup....Tap...Tup...Tap...



Hadiah yang dah pun selamat di tangan saya....



Jeng...jeng...






Apa kat dalam nie yek....


Mari kita buka...

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v




E2 dia....Tshirt Long Sleeve...suka sangat2...


Bertambah2 lah semangat aku nak join GA lagi...(^_^)

Babai.....


Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

5 Bingkisan Kata:

tiera said...

singgah sini..cantek baju tu...dengn blog yang warna pupel....

nurmujahidah said...

tahniah :D

kis said...

@tiera:

iya kan...pandai btl pganjur bg hadiah ikut citarasa..(^_^)

kis said...

@nurmujahidah:

tq...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

best kalau menang..tp sy kalau masuk manjang x menang..HAHA..xda ong..tu yg malas nk main salunya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...