Friday, December 23

Header Baru Aku

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Dalam dok pening kepala & hidung tersumbat dek terkena virus selsema, akhirnya aku berjaya buat my second header setelah melakukan try &error.



Ha,ah kat atas ni header baru aku yang menempek kan gambar my hero
Aku buat header menggunakan gabungan photoshop & photoscape

Kat bawah nie lak, my first header
Aku tempek kan gambar my hero & papa nya
Yang nie aku guna photoshop sepenuhnya


Nanti kalo rasa diri rajin baru lah tambah lagi koleksi header ku
Setakat nie jak lah, saja jak nak gtau AKU ADA HEADER BARU (^_^)


Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

2 Bingkisan Kata:

~ yus ~ said...

nice! Buat sendiri ya kis? Akak pun dari dulu buat sendiri je header, kecuali header yang sekarang, anak buah buatkan...:)

kis said...

@~ yus ~:

iya kak, buat sendiri...tapi tak brp nak kreatif lak..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...