Thursday, February 2

Demam Gemersik Kalbu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sekarang ini demam Gemersik Kalbu melanda lah pula kat umah ku..Bukan sebab syok sangat dengan cerita nya tapi suka dengar lagu2 dalam cerita ini.

Lebih2 lagi my hubby, kalau dah start cerita , mulalah dia hidupkan lagu di youtube..Nak tahu lagu apa yang my hubby suka sangat...Tengok ni..

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v




Lirik Lagu Ungu : Percaya Padaku Lyrics

aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu

seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu

reff:
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)

agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku

repeat reff

tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu

repeat reff

berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku


p/s - best gak layan citer nie, tapi tak suka lagu obsesi nyanyi hero citer tu, pelik jak liriknya..


Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

5 Bingkisan Kata:

dyabunga said...

lagu ost citer tu kelakar lah.. sebenarnye suka tgk aqasha..lama dia xberlakon

kis said...

@dyabunga
iyalah dya kelakar, tp geli akak mdengarnya...

Mak Usu said...

best cita ni.. lagu dia pon.. anak buah mak usu siap ekot nyanyi sekali..lawak pun ada gak...hihi

kis said...

@Mak Usu
iyalah mak usu..hero nya, jiwang betul..

sabry oppa said...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/2012/02/happy-birthday-poblack-b-zingersecret.html

http://sabryoppa.blogspot.com/2012/02/ketika-dating-kali-pertama.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...