Wednesday, February 15

Santai Petang Bersama My Hero

Syukur Alhamdulillah, my hero dah beransur sembuh..Demam panas dah kebah cuma masih lagi selsema..

Dah boleh bermain2 just masih lagi moody2 sikit, pantang ditegur mulalah nangis...


Pic kat bawah nie, di snap last month lagi, baru nak upload hari nie..

Marilah bersantai petang bersama Bro Ben My Hero..


Ai na pa'in di entak (Apalah yang dilihat tu)


Happy nya...


Macam mau terbeliak mata & ternganga jak mulut tu...Tak ingat apa yg dicakap tu..


Mari menari...


Mengira rumput agaknya my hero nie...


Ala sayang, mau kemana dengan papa tue?


My hero ni suka betul lepak kat halaman rumah, senang betul hatinya..Maybe terasa bebas di luar dari asyik terkurung jak kat dalam rumah...

Bila melihat my hero bergerak aktif, suka betul tengok.. Itulah bila my hero sakit, sayu betul tengok asyik terbaring jak...Tapi syukurlah kali nie sakit taklah lama sangat, cepat juga kebah demam nya..


Babai...


Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

4 Bingkisan Kata:

dyabunga said...

happy nye muka nak akk..sampai ternganga mulut tu..hehe

kis said...

@dyabunga
hehehe..tulah pasal, happy dpt kuar dr sangkar...

KhaiZa said...

alhamdulillah.. hopefully akan bertambah baik mood si hero tu ea

kis said...

@KhaiZa
tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...