Monday, February 13

Ben Ashaari Ajak Baca Blog Aku



Join Klik --- > SINI

Rajin betul Bro Ben kita ni buat segmen di hari Isnin.ni...Apa orang kata black monday...

Disebabkan ada sedikit kerajinan ku , so aku join lah segmen nie...



Kepada para pembaca, anda memang patut baca blog ku sebab :

1. Blog ku ni, sedap jak mata memandang, gerenti anda tak pening membaca..

2. Blog ku ada cerita ttg familyku, tips, petua , cuci minda & sedikit tutorial..

3. Blog ku juga memaparkan cerita2 yang aku baca & lihat untuk dikongsi bersama anda...

4. Entri yang aku tulis simple jak semua, tak lah berat sangat otak mau membaca...


Entri yang tentunya menarik :

Entri Tanpa Kata

Kepondanan


Itu jak lah kot..

Babai...



Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

21 Bingkisan Kata:

dyabunga said...

dya pun join segmen ni...hehe
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-baca-blog-aku.html

kis said...

@dyabunga
hehehe...sekejap lg akak terjah yek...

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Eyqa Hasnan said...

eyqa follow :) eyqa dtg dr sgmen yg sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

maszull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama yer...:)

Fendy said...

Salam singgah dan perkenalan dr fendy
follow sini sekali...

jemput terjah.heheh..

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

gadish_bengang said...

follow segment BA . .
salam singgah ^^
singgah blog kite if rajin . .
saya dah sertai tapak awak ^^
followa alik eak . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi! singgah dari blog abg ben :)
dari segmen yang sama.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

karmilaillang said...

singgh cni lagi tambah ilmu =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

☮Anoy☮ said...

Hi...sama lah segmen kita kt BA ! wahh..Jom tgk entry sy pulak. folow taw !

www.pelangiany.blogspot.com

cik Lily said...

HAi, salam perkenalan!
Datang dari segemen yang sama, jum singgah cik Lily pulak~

Nadiah said...

hai..dari segmen yg sama..dah follow awak..follow saya ye...n anak kita sebaya la..hehehehe

dwaty said...

salam jejak sini...

CikFi said...

dari segmen yang sama ^_^ nice blog..follow blog nih..


http://hatinufid.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu.

-Dari segmen yang sama
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

^^eKaTiKaH^^ said...

hai hai hai. singgah sini dari segmen yg same.. salam perkenalan...hehe :))

#Happy berblogging

Ms.Siti said...

blog yg comel.. follow awk :) jeput singgah blog sy

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...