Thursday, February 16

Ben Ashaari Tanya Kau Berani Kritik Blog Aku Tak ?


Join Klik --- > SINI

Wow... Ganas betul tajuk segmen Bro Ben kita ni yek...

Apapun, aku beranikan diri untuk join segmen beliau..

Kalau nak tau kenapa aku nak kekawan semua kritik blog aku, 

SEBAB :

Ingin mengetahui pendapat kekawan tentang blog aku secara terperinci

so, melalui kritikan kekawan semua dapatlah aku memperbaiki apa2 yang patut di perbaiki, dibuang apa2 yang patut dibuang & sewaktu denganya..


p/s-takutnya nak tau kritikan kekawan semua, harap yang beri kritikan yang membina yek..



Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

14 Bingkisan Kata:

Cik Rose Cute said...

macam best jer segmen nie...kalau sempat nak join jugaklah...

Mish Apple said...

maybe boleh kurangkan link dari luar .

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

blog cantik dah..

jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pamie said...

hurm..banyak sangat link kut kak :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Kyra Hizrina said...

sidebar agk pnjg...kurangkan widget mne yg tk perlu :)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

e-Zo94 said...

HURm tatau nak kata ape

OK tu je kot

saya dah follow blog awak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

✿ CIK N ✿ said...

nak kritik ni... ermmmm.. jap eh... hmm.. haish.. ok ok... erhh!! takde pape nk dikritik blog ni baik baik saje.. :)

http://nurferl.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

cik Lily said...

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Overall design, menarik. Cuma kalau boleh, kurangkan penggunaan gambar yang bersaiz besar dalam blog. Sbb kalau tak resize bg kecik skit saiz dia dlm pixels, blog jadi lambat nak loading. Yang lain, okay. ;)

natasyapink said...

datang nak krtitk..hehe

tataw na komen ape sbb ok je kte tgk..

jangan lupa kriti blog kte pulak kay..

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...