Thursday, February 16

Doodle : My Second Doodle Muslimah


Tetiba jak dari semalam rajin nak buat doodle lak..

Kalau dah datang idea, baik terus buat, takut tetiba hilang lak idea tu..

Dan syukur gak, my hero dah bergerak aktif...dah tak demam just still cerewet2..


...............................................................


Jomkita layan doodle yg tak seberapa nie...















Camna pandangan kekawan, ada macam rupa ulat bulu ka ??

Hehehe...

Oklah jumpa lagi...


Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

11 Bingkisan Kata:

Pen Biru said...

Mak aai mata dia..Memikat kalbu.Nk pnjam mata tu bley?

kis said...

@Pen Biru
boleh apa salahnya...

Kancil 8349 said...

cantik semua..nasib doodle...kalau ndak ada yang jatuh ditimpa tangga

kis said...

@Kancil 8349
tq cikgu...wow...smp di timpa tangga lak..hahaha...

cIk JanNah said...

wah pandainya buat doodle. jannah tak pandai pon!!

btw, salam kenal :)

kis said...

@cIk JanNah
biasa2 jak, mau ringan2kn tangan supaya lbh pandai melukis..hihhi

✿Ummi Myra✿ said...

cute nye doodle dia, myra tangan kayu, nk lukis doodle pon xpandai huhu

kis said...

@✿Ummi Myra✿
tq...masi dlm tempoh pcubaan lg...hehehe

ariana said...

ehh..ok apa Kis..tang mata tu akak suka.. kalau akak yg buat..tak tau lah, sebab tangan keras, tak de bakat seni lansung..hehe

kis said...

@ariana
tq kak...sy pun budak masi belajar...hehehe...

anisalya said...

cantik je. ulat bulu yang cantik. ngeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...