Wednesday, January 11

BEN ASHAARI : Bloglist Feb 2012

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Ini first time aku join segmen yang dianjurkan oleh blogger terkini nie --- > Mr. Ben Ashaari


Kalau Nak Join Klik SINI

Segmen ni tentang pertukaran bloglist ... macam mana tu yek???

Setiap peserta yang join segmen nie boleh lah memilih mana2 blog yang join segmen nie & membuat perjanjian tukar sama suka agar blog boleh tersenarai ke dalam bloglist dengan rakan yang kita ajak bertukar tadi..hanya dalam bulan feb jak lah...

Faham tak?? kalau tak faham terjah lah ke blog Brother Ben nie untuk keterangan lanjut (^_^)

Brother Ben suruh jelaskan apa kelebihan blogku:
KELEBIHAN BLOGKU IALAH.....


ntahlah...aku sendiri pun tak tau..siapa yang rasa ada kelebihan pada blog aku nie,, leh bagi tau tak..
please...

Oklah tak mau mengulas panjang lebar,,kang ada yang jemu lak..apa2hal sapa2 nak join segmen nie join segera before pukul 8.00 , 11/01/2012..

Babai...


Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

18 Bingkisan Kata:

QasehSuci said...

minat tak nk tukar bloglist ngan Qaseh?

Alycia said...

salam.. jom kita tukar2 link ;)

dyabunga said...

salam..
beminat untuk bertukar link dengan dya?

kis said...

@Alycia:

wslm...minat sgt2 thanks...

kis said...

@dyabunga:

wslm..minat sgt2...thanks yek..

MiSs MieRa said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://mieraluve.blogspot.com

kis said...

@MiSs MieRa:

thanks..

jomkongsistory.com said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

kalau nak ni link blog sy.: http://www.jomkongsistory.com/

kis said...

@jomkongsistory.com:

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

Mak Usu said...

Hai kis, Mak Usu terima tukar2 link k...
Dan follow sini juga..
Nama dah da dalam bloglist Mak Usu.. :)

kis said...

@Mak Usu:

thanks...

Rahmah Ram Ram said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Arra Ahmad said...

ya,sy berminat..dah letak di bloglist..:)

kis said...

@Rahmah Ram Ram:


YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA
thanks,,...

kis said...

@Arra Ahmad:

tq dear//...

Alycia said...

tq so much.. Alycia dh masukkan dlm list ;)

nanieybarnieylurviey said...

jenguk kis kat sini. done put ur link on my feb blogslist. put mine too

kis said...

nani..sy tak dapat nak ke url awk lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...