Tuesday, January 3

Perubahan Nur Amalina Che Bakri

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Belum redha isu pelajar lelaki kahwin sejenis --- > Ariff Alfian, sekarang timbul lak isu tentang seorang pelajar malaysia yang kehidupan sosialnya berubah secara mendadak..

Aku pun baru tau bila buka fb tadi, tengok kat SINI so, aku search kat google macam2 citer tak sedap di dengar tentang Nur Amalina Che Bakri yang merupakan pelajar cemerlang SPM tahun 2004 dengan mendapat 17A1..

Tetapi kesahihan citer ini tidak pasti samada benar ataupun tak..apa pun berlaku aku harap citer nie tak benar kerana ia sungguh memalukan rakyat malaysia & pelajar islam...


DULU


SEKARANG


More pic leh klik kat SINI

Seandainya citer ini benar, moga ALLAH beri petunjuk kepada pelajar ini...

Sedih ada ilmu yang tinggi tak digunakan sebaik2nya....


Papai....sungguh menghampakan...


Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

4 Bingkisan Kata:

KhaiZa said...

Hopefully cerita ni tak benar. tapi kalau betul2 jadi harap semoga nur amalina diberi hidayah untuk mengingati penciptanya

kis said...

@KhaiZa:

harap camtu lah...

^^eKaTiKaH^^ said...

huuh, rasa macam tak percaya jew..tp zaman sekarang itu semua tak mustahil..kite doakan dia kembali ke pangkal jalan..amin :)

kis said...

@^^eKaTiKaH^^:

e2lah..

tp dah penjelasan dr family & beliau sendiri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...