Monday, January 30

Segmen | Promosi Header Dan Nama Blog Saya

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Fanpage LIKE --- > Kat SIDEBAR


Header

Header ini adalah hasil tanganku sendiri yang dicipta menggunakan photoshop. Ini adalah header ku yang ketiga aku cipta..Nak tengok header lain boleh klik di SINI. Serba serbi warna purple coz saya minat sesangat kat warna ni. Kat header tu aku letak pic ku lah & juga gambar burung merpati..Suka dengan  pepatah "JINAK2 BURUNG MERPATI" sebab begitulah sifat ku..


Nama Blog ASWIFEASMOM

Meletakkan nama blog aswifeasmom sebab hendak bagitahu semua orang sejak bergelar isteri kepada seorang suami yang sangat penyayang & mama kepada seorang hero yang comel adalah merupakan detik terindah dalam hidup ku. Bukan semua orang bertuah memiliki gelaran ini. 


Oklah itu jer kot malas nak karang panjang2 lak.. 

So, siapa2 berminat nak join boleh pergi ke blog cik Fya Pelangi, masih sempat lagi coz 

Due Date Till 06/02/2012



"SELAMAT MAJU JAYA"





Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

1 Bingkisan Kata:

FYA PELANG! said...

alahai, mekasih join. maaf lambat update. busy siket sejak due menjak ni. btw, nice blog :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...