Monday, January 16

Doodle : My First Doodle Guna Excel

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Emm...malas sangat nak tulis entri , coz tengah bersemangat melakar doodle..

Hari nie, aku belajar buat doodle dari Blog INI menggunakan excel..seronok la pula...cam senang jak..Siapa2 nak belajar boleh lah terjah blog berkenaan..

Dan inilah hasilnya , walaupun tak secomel mana pun , TAPI boleh lah..(^_________^)








Apalagi , cuci lah mata yek...Babai...


Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

14 Bingkisan Kata:

Pen Biru said...

kalau bab melukis pun sy suka guna excell,memamg mudahsesangat kan?

apix said...

hehehe .. nice !

kis said...

@Pen Biru

iya..rasa senang...senang jak tangan nak melakar...(^_^)

kis said...

@apix

tq...(^_^)..jgn tergelak sakan dah ler...

nurdani said...

comel doodle you. nanti buat banyak2 koleksi doodle

maszull said...

assalamualaikumkis...cantik kiranya menjadi gak la buat doodle sndiri kan...:)

kis said...

@nurdani

iyalah nak merajinkan diri buat doodle lagi...(^_^)..

kis said...

@maszull

iya mama,tapi tangan ni masih keras lagi nak melakar lebih cute (^_^)...

MiSs MieRa said...

miera pn pnah guna excel tpi tk mcm doodle lngsung.. akak pnyer comell XD

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy x minat lukis..yg kis lukis ni santek i like :)

kis said...

@MiSs MieRa

HEHE..try2 jak ... mjd pun sikit2

kis said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

haha...tq..

NuRuL's said...

Wow! Cantik laa.. cam nampak real.. huhu :D nice try

kis said...

@NuRuL's
hehehe...thanks dear..btambah semangat lah nak buat doodle lagi ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...