Wednesday, January 11

Error bX-h3bujr

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Aduhai, dah 3 hari asyik keluar jak error bx-h3bujr kat Templete Designer aku..Nak edit pun susah..Pening lah tengok benda alah nie...


Ada tak kawan2 yang leh bantu saya settle kan problem nie...

Please..

Tata...


Burung Merpati Terbang Ke Tawau, Dah Baca Harap LIKE Tau !

9 Bingkisan Kata:

dyabunga said...

tak salah dya, sebelum akak edit blog akak kena ada back up dulu.. kalau keluar cam ni akak blh guna yang back up tu..

kis said...

@dyabunga:

thanks...nnt akak try,,,(^_^)

dyabunga said...

selamt mencuba..:D

QasehSuci said...

Qaseh pun x mahir sangat HTML nie..skit2 jer..betul ckp dya tu..sblm edit apa2 better wat backup dulu...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kis logout blog. lps tu cuba sign in semula guna browser yg lain. cthnya mcm ms error ni terjadi kis guna chrome tukar lps log out cer sign in semula guna firefox.


p/s: sori. sy rs loading blog kis ni lmbt sikitlah. blh buang widget yg x perlu :)

[PCL] said...

betul cm Rina suggest tu..

kis said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

ok...settle dah..
ermm..berat yek blog st nie...dh buang yg tak plu harap x berat lg..

kis said...

@[PCL]

yup...settle dah..

kis said...

@QasehSuci
yup..dah backup...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...